dimarts, 25 de juny del 2013

INFORMACIONS  DIVERSES

Canvis a la nostra comunitat escolàpia

Dissabte proppassat, dia 15, a la trobada anual de juny dels escolapis de la demarcació de Catalunya, el Superior Major, és a dir el Pare Provincial, va anunciar els canvis que hi hauran a les diferents comunitats.

Pel que afecta a la nostra comunitat escolàpia, els canvis són els següents:
El P. Josep M. Balcells, fins ara Rector de la nostra Parròquia, està destinat a la comunitat escolàpia de Sabadell.
El P. Josep M. Rierola, fins ara Superior de la comunitat de Sant Antoni i Rector de la parròquia del Carme, ha estat nomenat Superior de la nostra comunitat escolàpia i Rector de la nostra parròquia de sant Josep de Calassanç.
El P. Antoni Marcet, Superior de la nostra comunitat, ha estat nomenat Superior de la comunitat del Carme.
El P. Ramon Novell, fins ara membre de la nostra comunitat, ha estat nomenat Rector de la parròquia del Carme.
El P. Bonaventura Pedemonte, de la comunitat escolàpia de Dakar (Senegal), vindrà a formar part de la nostra comunitat escolàpia.

En aquest mateix Full, el P. Josep M. Balcells s’acomiada i mostra el seu agraïment (llegiu “Toca dir adéu”). La nostra parròquia també li vol mostrar un agraïment molt sincer i de tot cor, tot desitjant-li el bo i millor a la comunitat de Sabadell.
També, a través d’aquest Full, la parròquia agraeix molt la dedicació dels PP. Toni i Ramon i els desitja una bona labor pastoral a la parròquia germana del Carme.
A tots tres, moltes gràcies!

També en aquest Full, donem un acolliment del tot fraternal al P. Josep M. Rierola, de qui tantes persones i famílies d’aquesta parròquia guarden un bon record, i al P. Bonaventura Pedemonte. A tots dos, els desitgem una bona estada entre nosaltres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada