dilluns, 10 de desembre del 2012

Comissió CASAL 08/11/2012


COMISSIÓ DE CASAL
8 de novembre de 2012  a les 21:00

Assistents:
Josep Maria Balcells (JB)
Grup de gent gran: Antònia Fernàndez (AF)
Taller d’Art: Ferran Salas (FS)
Sala Calassanç: Maria Lluïsa Rocañín (MR)
Esplai: Albert Alonso (AA), Jorge Fanlo (JF)
Cau: Marina Picado (MP), Paula Granja (PG)
Teatre: Albert Elduque (AE)


  1. Pregària.

JB presenta el manifest “Pla de xoc contra l’atur”, de la fundació Acció Solidària contra l’Atur. Insisteix a conscienciar tota la comunitat parroquial i els pares d’esplai i cau de la importància dels donatius. AF diu que hi ha molta gent a atendre, però que el funcionament de Càrites és molt bo.


  1. Acta de la reunió anterior.

AF puntualitza que el que no organitzarà seran les puntaires de Festa Major.


  1. Festa Major i Gegants.

Després de la missa hi participaran els gegants, amb vestuari nou. Serà el dia 24 de novembre a les 19:00, tot coincidint amb l’hora de sortida de l’esplai i el cau. JB diu que el grup de geganters ha demanat que una mica abans esplai i cau baixin cap a Joan de Peguera per a fer més festa, i que els pares vagin  buscar els nens allà.

MP i PG informen que el diumenge els caps tenen una trobada de Minyons a Sant Sadurní d’Anoia, i que segurament faran cau fins a les 18:00, perquè han de marxar.


  1. Cinefòrum.

Proposta de cinefòrum que començarà el dia 15 de desembre a les 17:00 a la Sala Montserrat, a càrrec del P. Mascaró. És obert  a tothom i l pel·lícula serà Feliz Navidad (basata en fets històrics de la Primera Guerra Mundial). MP i PG diuen que potser hi poden participar els grups grans del Cau i fer una mica e debat. AA excusa la presència perquè aquell dia tenen el festival de Nadal.


  1. Pujada a Montserrat.

Els grups joves s’han de reunir. JB insisteix a fer cartells el més aviat possible. També diu que si cal es pot llogar autocar perquè baixin els que han caminat durant tota la nit.


  1. Loteria.

JB insisteix a no deixar-ho per a última hora (seria bo liquidar-ho aquest mes de novembre). Recorda que aquest any tot anirà a parar a Càrites.


  1. “Alma oriental”.

MR diu que arreglar les butaques ha costat 1060 €. Assumeix les culpes del que va passar amb l’aforament i informa que no se’ls va cobrar l’actuació.  A més, han decidit tornar a la sala per a una nova actuació.


  1. Actuacions dels diferents grups.

Grup de gent gran: AF informa que demà comencen curset de motricitat i memòria. Seran 10 ó 12 i ho faran tots els divendres de 17:30 a 19:00. Demana que si es passa pel costat que es faci en silenci. El grup de gent gran cada vegada és més reduït. Ara els dilluns es faran manualitats i els dimecres coincideixen amb les puntaires. Aquest cap de setmana tenen Assemblea General Ordinària a Montserrat, però hi van només els directors.

Sala Calassanç: JB recorda que cal tornar a penjar el quadre del P. Barrachina. MR informa que aquest any hi ha menys lloguers que l’any passat. Ara vindran els de la Festa Major, però no paguen. Hi haurà actuacions de Dreams i d’Alma Oriental, entre d’altres.

Esplai: AA i JF informen que la setmana vinent marxen d’excursió dos dies a La Conreria.

Cau: MP i PG informen que ara arriben als 100 nens. JB els agraeix que hagin escrit al Full Parroquial. Informen que els dos grups més grans van vendre castanyes per la Castanyada i també han participat a les Barraques. Aquest cap de setmana tenen l’assemblea de la demarcació, i després l’assemblea a Sant Sadurní d’Anoia amb tots els grups de Minyons. Al pati es va fer un vídeo sobre els 100 anys de l’escoltisme amb diverses caps de l’agrupament. També informen que a Indústria s’ha inaugurat un complex anomenat “Alquímia” amb biblioteca, espai per a gent gran... 

Taller d’Art: 4 persones del taller s’han fet mal, per tant de moment hi ha baixes. El 12 de desembre posaran el Pessebre (tot fet de pedres) al segon vestíbul.

Teatre: AE informa que el proper dissabte 17 de novembre faran una formació per als membres del grup. La primera obra de la temporada, Diàlegs intranscendents, s’ha posposat per al diumenge 2 de desembre a causa de les eleccions. JB comenta que fa uns dies es va fer música molt forta (assaig del Ramayana).


  1. Escriure al Full Parroquial.
  2. Precs i preguntes.

JB pregunta si és cert que hi ha campanya perquè esplais i agrupaments vagin més a la natura. No n’han sentit a parlar.

JB diu que hem de ser conscients de les despeses energètiques: apagar els llums si no són necessaris.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada