dijous, 14 d’abril del 2016

PARRÒQUIA DE SANT JOSEP DE CALASSANÇ
ACTA DEL CONSELL  PASTORAL.

Dimecres 13 de  març de 2016, a les  9 del vespre.
Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, P. Bonaventura Pedemonte, el P. Simon Pierre Sagna, Sra. Montserrat Bigas, Sra. Pilar Vilagrassa, i Sra. M Rosa Cases. S’excusa el Sr. Artur Gonzàlez

Ordre del Dia:

1.-  Pregària: Vàrem llegir un text del fulletó de la Vetlla de Pasqua.

2.-  Acta de la reunió anterior. S’aprova l’Acta de la reunió anterior.

3.-  Programació parroquial: Veure Calendari.

El proper dissabte 16 d’abril hi ha la Romeria a Montserrat. Ens posaran un autocar pels de St. Calassanç i encara s’hi pot apuntar més gent.

4.-  Revisió: Setmana Santa: En general va anar bé, més o menys la gent acostumada. Potser ens hauríem de replantejar l’hora de la Vetlla Pasqual i fer-la més aviat, ja que, com cada vegada la gent té més anys, és menys adient l’hora. De cara a l’any vinent ens ho pensarem. Es fa constar que els assistents a les misses de Diumenge de Pasqua varen ser nombrosos.

5.-  Mini-Col·loqui a Reus. Ho tornarem a posar a la xarxa parroquial per si s’animen algunes persones més. Serà els dies 8, 9 i 10 de juliol.

6.-  Romeria Montserrat. Serà aquest proper dissabte 16 d’abril. Posaran un autocar per la gent de la nostra parròquia, per tant encara hi caben més persones. Ho anunciarem a la xarxa parroquial, per si s’anima algú més a venir.

7.-  Catequesi: celebracions. Hi haurà tres celebracions:
- el 29 de maig, a l’Eucaristia de les 11,30 h
- el 5 de juny,     “        “                     11,30 h
- el 5         “        “        “                      13     h
En total hi ha uns 30 infants.


8.-  Eleccions diocesanes. Els mossens n’han d’escollir un, a nivell arxiprestal,  perquè ens representi, i també un laic que es va oferir voluntàriament, de la Comunitat de Sant Pere Claver.

9.-  Altres: Economia Parroquial final any 15. El P. Josep M Rierola ens va passar un full de l’exercici econòmic ordinari de la parròquia, on hi ha reflectits els anys 1913, 1914 i 1915. El vam repassar i s’han de corregir algunes partides. Ens el tornarà a presentar a la propera reunió de Consell.

La sortida de la Segona Pasqua, els dies 14, 15 i 16 de maig, s’està pensant  en la possibilitat de fer-la a Pineta.

L’Ajuntament de Barcelona ha enviat una felicitació de Pasqual a la parròquia, des de l’Oficina d’Afers Religiosos.

També des de la parròquia s’ha enviat una felicitació a cadascun dels tres bisbes de la diòcesis, i ha contestat agraint-ho el Bisbe Lluís Martínez Sistach.

El diumenge 1 de maig la parròquia celebrarà el dia del malalt a totes les misses.

El dissabte passat dia 9, al Casal es van trobar, convocats pel P. Simon Pierre, un nombrós grup de senegalesos i amics i varen fer una bonica festa amb música i menjars tradicionals. El felicitem per la seva iniciativa i ens ho pensarem pel proper Fòrum Contra la Fam, a veure si els podem demanar la seva participació.

També un grup de nois/ies de l’Agrupament Escolta Rudyard Kipling, van fer una trobada amb les àvies que van al Casal i va ser molt positiva.

Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 23h, la propera es programa pel dijous 12 de maig, a les 9 del vespre.


Rector:                              President del Consell:           Secretària:           
P. Josep M Rierola         Sr. Jordi Viura                         Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada