diumenge, 20 de desembre del 2015


PARRÒQUIA DE SANT JOSEP DE CALASSANÇ

ACTA DEL CONSELL PASTORAL PARROQUIAL  I COMISSIÓ DE CASAL

Dijous 17 DE DESEMBRE 2015, 9 del VESPRE

Assistents: Del Consell Pastoral: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, Sra. Pilar Vilagrassa, Sra. Montserrat Bigas i Sra. M Rosa Cases. S’excusa el Sr. Artur Gonzàlez,  el P. Bonaventura Pedemonte i el P. Simon Pierre Sagna . De la Comissió de Casal hi assisteixen: sr. Javier Santamaria, Gemma Ortiz Quintana, Anna Sànchez Pérez, Eduard Arranz Buxeda. S’excusen la sra. Lluisa Rocañin, sra. Antonia Fernández, sr. Segura, Ignasi Elgström Puyuelo i Albert Elduque Busquets.
1.-  Pregària:  El P. Josep M Rierola llegeix una pregària.
2.-  Acta de la reunió anterior.
Es dóna per llegida i aprovada.
3.-  Programació parroquial: Veure Calendari.- Diumenge passat 13 de desembre, es va fer la sortida de Nadal del jovent de la parròquia a la Fageda d’en Jordà (La Garrotxa) i va anar-hi força jovent i algunes famílies.
4.-  40È FÒRUM CONTRA LA FAM
.- S’està buscant un conferenciant per la xerrada del dimarts 16 de febrer, podria ser el P. Eduard Pini (Provincial) sobre experiències al Senegal. Les propostes de divendres  s’estan tramitant.
Per les activitats esportives al pati del Col·legi de les Escolàpies, el P. Josep M ja ha parlat amb el director, sr. Jaume, i ja té el permís.
Per dissabte a la tarda, al Casal, es proposa projectar la pel·lícula “Camí a l’escola” pels nois i noies de l’Esplai, Escoltes i Teatre i pel públic en general. També es demanarà l’assistència dels pares dels nois i noies. A les 8 es celebrarà l’Eucaristia i, a continuació, el sopar del que s’encarregarà La Coral L’ARPA. Es demana que la gent compri el tiquet del sopar amb antelació per tal que no sobri menjar, ja que és molt difícil calcular els assistents. A continuació del sopar es proposa alguna actuació del Jove Calassanç Teatre que enguany commemoren el seu 3è Aniversari.
Diumenge es proposa fer una “arrossada” per unes 100 persones, i uns nois i noies de l’esplai i escoltes que són bons cuiners, es comprometen a ajudar al Carles Gómez en la seva preparació. Degut a l’època de l’any, es suggereix demanar permís a l’escola per fer-ho al pati i poder dinar a les taules que hi ha instal·lades sota la carpa.
Diumenge a la tarda, al Casal, ja estan compromesos en actuar el Grup de Godspel de Sant Joan Bosco, també està en tràmit l’assistència d’un altre grup i, es demanarà al Jove Calassanç Teatre ens faci un tastet del musical “El Rei Lleó” que estan preparant per a celebrar el seu 30è Aniversari.
Ben aviat es confeccionarà la propaganda del “40é Fòrum Contra la Fam” amb el detall de totes les activitats i, sobretot s’ha d’insistir molt en comprar els tiquets del sopar de dissabte i també els de dinar de diumenge, per tal de no fer més despeses de les necessàries.

5.-  Altres: Rifa. 
S’està acabant ja la venda de la Loteria de Nadal i, s’ha venut gairebé la mateixa quantitat de l’any passat, potser una mica menys.
Pel diumenge de la Sagrada Família, 27 de desembre, hi haurà, de moment, 2 matrimonis que celebraran 50 anys de matrimoni.
Sense més temes a tractar, ens desitgem tots plegats un BON NADAL i, s’acaba la reunió.  Es proposa la data de dimecres 27 de gener per la reunió de la Comissió de Casal i dijous 28 pel Consell Pastoral, totes dues a les 9 del vespre.

Rector:                             President del Consell:            Secretària:           
P. Josep M Rierola         Sr. Jordi Viura                          Sra. M Rosa Cases


  
 
  PROPER CONSELL PASTORAL: 28-I-2016  i  COMISSIÓ DE CASAL 27-I-2016.

CALENDARI PARROQUIAL  CURS 2015/16
 
   Gener      
  1         Cap d’Any. Santa Maria.Diada de la Pau
  11,12,13  Jornades de Formació de Catequistes
  21        Consell Arxiprestal a Sant Pere Claver                     
  30        Eucaristia Catequesi    
  28        Preparar Quaresma - Pasqua
  30        Eucaristia Catequesi

Febrer                      
10       Dimecres de Cendra
12       Santa Eulàlia: festa a Barcelona                    
13/14    Primer diumenge de Quaresma
15/21    Fòrum contra la Fam
             Eucaristia Catequesi
24,25,26,28   Setmana Bíblica 

Març
  19       Sant Josep               
  14/18    Mini – vacances Gent Gran
  20       Rams                 
  26/27    Pasqua                 
  31       Consell Arxiprestal a Sant Ignasi

  Abril              
 
 
 Maig            
15       Celebració de la Confirmació a Sant Martí          
15       Pentecosta      
          Sortida Segona Pasqual
20/22-27/29/30 anys Jove Calassanç Teatre                
26       Consell Arxiprestal a Sant Calassanç                  
29       Celebració primera eucaristia Catequesi

Juny            
5        Celebració primera eucaristia Catequesi Juliol  

Juliol
9/10     Mini-Col·loqui de Parròquies a Reus


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada