dijous, 19 de març del 2015

ACTA DEL CONSELL PASTORAL PARROQUIAL. Dijous, 29  de gener de 2015, a les 9 del vespre.

Assistents:  P. Josep M Rierola, Jordi Viura, Antònia Fernandez, Artur Gonzàlez, Eusebi Gonzalez, Montserrat Bigas, M Lluïsa Rocañin, Pilar Vilagrassa, dos joves representants de l’Agrupament Escolta “Rudyard Kipling”, dos joves representants de l’Esplai Sant Josep de Calassanç i M Rosa Cases, secretària del Consell.
Per tal de concretar definitivament el programa del “39è Fòrum Contra la Fam” que tindrà lloc el proper cap de setmana hi ha les següents informacions:
-      En Carles Gómez ens informa de la possibilitat de fer una paella col·lectiva a la Plaça de Sant Josep de Calassanç, però s’ha de demanar el permís a l’Ajuntament de Districte amb 1 mes d’antelació i ja no hi ha prou temps. L’alternativa és coure-la al terrat del casal i menjar-la a la placeta. S’acabarà de concretar.
-      S’està acabant de concretar el programa del “39è Fòrum Contra la Fam” que serà la setmana del 17 al 22 de febrer.
-      Divendres 20, el “Joc de rol” del jovent. A continuació “sopar de la fam” dels joves (“bocata” i poca cosa més). Concert de 11 a 12 del vespre.
-      Dissabte i diumenge, es faran els dos sortejos dels pernils, pastissos i d’altres objectes.
-      Es repassa totes les activitats programades. L’Antònia Fernández comenta la possibilitat de tenir “Comerç Just” per a la tómbola i que si sobressin articles es poguessin tornar. Es mirarà.
El programa sencer i definitiu ha d’estar llest pel cap de setmana 7/8 de febrer, per a poder distribuir-se adequadament i fer-ne difusió.
En un altre ordre de coses s’informa que la Parròquia del Carme farà la Romeria a Montserrat el dissabte 9 de maig.
Sense més temes a tractar s’acaba la reunió i es recorda que la propera reunió de la Comissió de Casal serà el 10 de març, a 2/4 de 9 del vespre.
El proper Consell Pastoral es farà dijous 19 de març, a 2/4 de 9 del vespre, un cop acabada la missa.


Rector:                       President del Consell:         Secretària:            P. Josep M Rierola     Sr. Jordi Viura                     Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada