dilluns, 27 d’octubre del 2014

CONSELL PASTORAL PARROQUIAL
DiIluns 29 DE SETEMBRE  2014,  9 del VESPRE

Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Bonaventura Pedemonte, P. Josep M Beltran, Sra. Montserrat Bigas, i Sra. M Rosa Cases. S’excusa el Sr. Artur González i la sra.  Sra. Pilar Vilagrassa. Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert.

1.-  Pregària:  El P. Josep M Rierola llegeix un text.
2.-  Acta de la reunió anterior: S’aprova.
3.-  Programació parroquial: El passat 20 de juny es va fer l’últim Consell de Casal. El proper dissabte 18 d’octubre està programada la Romeria Arxiprestal a Montserrat. Sembla que de la parròquia s’hi apuntaran algunes persones.
4.-  Catequesi Parroquial: inici: última setmana d’octubre. De moment hi ha apuntats 18 nens/es a 1r curs. El 2n curs es farà en dos grups: dimarts o dimecres
             Confirmacions arxiprestals: 26-IV a Sant Joan Bosco. Sembla que definitivament el curs proper les Confirmacions arxiprestals es faran a Sant Joan Bosco, el dia 26 d’abril.
5.-  Casal:  Celebracions aniversaris 45 anys Escoltes i Esplai. El cap de setmana 4/5 d’octubre els Escoltes faran la sortida de Passos. Hi anirà el P. Bonaventura Pedemonte. En quant a la celebració conjunta dels 45 anys encara s’han de reunir i concretar en què consistirà.
6.-  Fundació “Germanes Melé”. No hi ha novetats.
7.-  Casalet: reformes. Els grups del casalet han demanat fer els WC. S’ha arreglat la porta que va del teatre al casalet de manera que es pot fer servir de sortida d’emergència des del teatre al casalet.
S’han fet reparacions en els WC del casal. Els llums s’apaguen automàticament i cal tenir cura en tancar la porta d’entrada sempre ja que és la que dóna l’ordre de tancada automàtica dels llums.
     
8.-  Col·loqui de Parròquies a Lisieux: 5-10 de juliol
       “Enviats a servir, aneu a les perifèries”
La M Rosa Cases manifesta el seu desig d’anar-hi. El P. Josep M Rierola en pren nota. Animem a més gent del Consell a afegir-se.
9.-  Arxiprestat: Ja hi ha posades les dates de les properes reunions.
La missa solemne de Sant Martí, serà el mateix dimarts 11 de novembre, al Clot.
10.- Escola Pia: Projecte laïcal: Assemblea curs vinent?
                         Ajuda als immigrants: classes d’idiomes, reforç
                         Fundació Educació solidària
Altres.
-       Segurament per la celebració de Sant Josep de Calassanç es farà una missa més solemne el dissabte després, dia 29, que coincideix amb el 1r diumenge d’Advent. O potser s’avançarà al dissabte anterior, dia 22,  que coincidirà amb una trobada de catequesi.
-       La missa de difunts es farà dilluns 3 de novembre, a les 8 del vespre a l’església, c/ Joan de Peguera.
-       El sr. Jordi Viure comenta que el mes d’agost hi ha molt poca gent a la missa d’1. Potser caldria repensar-se la seva celebració. En parlarem de cara al proper estiu.
-       A partir del proper mes els Consells Pastorals es faran els dijous, seran el 30 d’octubre, 20 de novembre i 19 de desembre.
Sense més temes a tractar s’acaba la reunió a les 22h 30m.

Rector:                              President del Consell:           Secretària:           
P. Josep M Rierola         Sr. Jordi Viura                         Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada