diumenge, 1 de juny del 2014

CURS 2013- 2014.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 05-05-2014

Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Bonaventura Pedemonte, P. Josep M Beltran, Sra. Montserrat Bigas, Sra. Pilar Vilagrassa i Sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. S’excusa el Sr. Artur González.
Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert.  
 
1.- Pregària: El P. Josep M. Rierola llegeix la pregària: “El Crist que has sommiat”. Meditació davant del Crist, de Josep M Subirats, a la capella del Sagrament, a Montserrat. 
 
2.- Acta de la reunió anterior.- S’aprova. 
 
3.- Programació parroquial. Setmana Santa, revisió- Es manifesta que han anat bé les celebracions, en general. Els guarniments de l’altar molt encertats. Es felicita a les autores; la Pilar i la Montserrat.L’assistència de feligresos va ser prou nombrosa a totes les celebracions. 
 
4,. Catequesi parroquial: celebracions 11 de maig i 1 de juny.- El dia 11 de maig, a la missa de les 11,30h, hi haurà dos batejos de nens de la Catequesi i la celebració de les primeres comunions serà a les dues misses de diumenge 1 de juny. 
 
5,. Casal: Romeria a Montserrat: 17 de maig.- Hi ha 23 persones de la nostra parròquia apuntades per anar a Montserrat el dissabte 17 de maig, juntament amb la parròquia del Carme.

- Aplec: 31 de maig, Font de la Bodellera. Se’n parlarà a la reunió de Casal de demà dimarts.
- Celebracions aniversaris 45 anys Escoltes i Esplai. D’aquestes celebracions se’n parlarà a la reunió de demà dimarts 6 de maig. Es procurarà encaminar la celebració a que sigui la comunitat parroquial que hi participi per a celebrar-ho conjuntament. 
 
6.- Fundació Germanes Meler.- S’estan fent les obres que es van comentar en els últimes reunions de Consell. 
 
7.- Casalet: reformes del terrat i maquinària de refrigeració.- Sembla que al terrat del casalet hi ha uns aparells antics que es treuran i es reforçarà el terrat per tal d’evitar les goteres que hi ha actualment. 
 
8.- Mini Col•loqui de Parròquies a Vic: 11-12 de juliol. 2015 a Lissieux “Enviats a servir, aneu a les periofèries”.
No hi ha noves informacions.  
 
Altres. Pentecosta a Pineta: marxar dissabte i visita a Ainsa, diumenge excursió llarga i celebració Pasqua, dilluns excursió i tornada.- Presu aproximat: 200€. 
 
Sense més temes a tractar s’acaba la reunió a les 22’20h. El proper Consell Pastoral serà dilluns 2 de juny.

Barcelona, 5 de maig de 2014

Rector: President del Consell Secretària
P. Josep M Rierola Sr, Jordi Viura Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada