dilluns, 11 de novembre del 2013

CURS  2013- 2014.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 05-11-2013

Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, P. Bonaventura Pedemonte, Sra. Montserrat Bigas, Sr. Artur González, la Sra. Pilar Vilagrassa i la Sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert. 
1.-  Pregària:  El P. Josep M Rierola llegeix el text de l’evangeli del dia.

2.-  Acta de la reunió anterior. S’aprova l’acta.

3.-  Programació parroquial:

·         La missa de Sant Martí, patró del barri, serà dissabte 9, a les 19h, a l’església de Sant Martí del Clot.

·         El proper dissabte 30 de novembre, celebració de Sant Josep de Calassanç, es farà el comiat del P. Josep M. Balcells, del P. Antoni Marcet i del P. Ramon Novell, a la missa de 8 del vespre. Prèviament, a les 7, sortiran des del casal, els gegants de la parròquia, amb el seguici dels nens de l’esplai, de l’agrupament, del teatre i de la catequesi, fent un cercavila fins a l’església. A l’arribada s’obsequiarà als assistents amb una mica de coca. En el transcurs de la celebració, al P. Balcells se li entregarà una ceràmica del mural del casal, en record i agraïment de la seva estada a la parròquia com a rector.
Hem recordat que a la M Teresa Hostench que va ser Presidenta del Consell Parroquial, no se li ha donat aquest record. Ho farem properament.

·         Advent: Celebracions del perdó: es farà dilluns 16 de desembre, a la capella del casal, a les 7 de la tarda en castellà i a les 8 en català.

·         Nadal: Celebració: es comenta la possibilitat de fer una sola missa el dia 24, la vespra de Nadal, a les 20h o a les 23h. Es farà una consulta a la “xarxa parroquial” i als grups de la parròquia per saber la tendència de la gent.

·         Fòrum contra la fam  15-16 de febrer: demà a la reunió de la Comissió de Casal se’n començarà a parlar. Ja podem anar pensant la programació.

4.-  Catequesi Parroquial: Nou curs. Avui dimarts ha començat la catequesi de primer curs dels infants que han estat apuntats que són 18, un grup de 8 faran la reunió dimarts i la resta dimecres. Els de segon curs són uns 20 infants. En principi, el dia 1 de juny de l’any vinent serà el dia de les Primeres Comunions a la parròquia.

5.-  Casal: Programa del curs. Demà es farà la reunió de la Comissió de Casal i s’aniran concretant dates.

6.-  Fundació “Germanes Melé”. Ja es  tenen pressupostos de les obres que s’han de fer en el pis que està desocupat. S’està tramitant un ajut econòmic. Tan aviat com sigui possible es començaran les obres.

Altres.
Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 11h del vespre. El proper Consell Pastoral serà el dilluns 2 de desembre.
Barcelona, 5 de novembre de 2013

Rector:                              President del Consell:           Secretària:           
P. Josep M Rierola         Sr. Jordi Viura                         Sra. M Rosa Cases


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada