dijous, 28 de febrer del 2013

Consell Pastoral


CURS 2012- 2013.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 05-02-2013

Assistents: Rector: P. Josep M Balcells, Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, P. Antoni Marcet, Sra. Pilar Vilagrassa, i Sra. Montserrat Bigas, de la Com. de Casal el Sr. Xavier Santamaria, i la Sra. Paula Bernabé i la Sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. Es disculpa el Sr. Artur González.
Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert.

Ordre del dia:
1. Completar tot el que fa referència al FÒRUM (conjuntament pastoral i casal). Queden d’acord en Jordi Viura i en Jordi Gavaldà per anar a recollir a Mans Unides, els plafons de la Campanya d’enguany. La cantada del Goodspell de San Pere Claver s’ha de fer dissabte a les 9’30 del vespre, ja les 8’30h i el sopar, a continuació de l’actuació musical. Ja ens sembla una mica tard tot plegat, però no veiem una solució millor. Abans, a les 4’30, P. Mascaró projectarà la pel·lícula: “Millones”. El sopar el prepararà La Coral, distribuiran pels grups, fer truites de patata i ceba, que les portaran al casal abans de les 7 de la tarda. La tómbola la prepararan, com de costum, l’Antònia i “sus muchachas”. La M Rosa Cases posarà una “parada” de manualitats per vendre, i si algú en vol aprendre a fer. La pancarta que anuncia el Fòrum al carrer la posaran en Jordi Gavaldà i el Carles Gómez, el dilluns 18. Arribat aquest punt abandonen la reunió els representants de la Comissió de Casal.
2. Balanç dels comptes de la Parròquia. El P. Josep M Balcells entrega d’un full del resum del “Moviment de tresoreria del 2012”.
3. Voluntariat. Conversa amb una institució que promou el voluntariat. El president Jordi Viure, explica la conversa que va tenir amb : “L’Associació Amics de la Gent Gran”, perquè puguin col·laborar amb nosaltres.
4. Memòria de Càritas parroquial. La setmana del 27/28 de gener, va sortir publicat al Full Parroquial, el resum anual de la Comissió de Càritas parroquial.
5. Relació de persones que estan en els diferents grups a la Parròquia. El P. Balcells repassa els com ponents dels grups, perquè ho ha d’enviar al bisbat i després anirà a Roma.
6. Quaresma: com endegar les coses. Es faran les celebracions habituals. S’ha de restaurar el “Crist” portàtil que hi ha a l’església. En aquest punt es felicita a la Montserrat i a la Pilar pel seu bon gust a l’hora de confeccionar els rams que guarneixen l’altar cada setmana. Els fem un fort aplaudiment.
7. Relació dels diferents grups parroquials. La catequesi informa que tenen 45 nens/es, entre primer i segon curs. Dissabte 26 de gener van celebrar un bateig d’un nen de primer curs de catequesi dintre de la missa i
va resultar molt bé. La mare i el nen van anar posteriorment al despatx parroquial a donar-li les gràcies al P. Antoni Marcet.
Fa unes setmanes que, a la missa d’1 de diumenge, ens acompanya l’organista M Mercè Vila, i complementa molt bé els cants de la comunitat. Des del Consell li donem les gràcies.
8. Xerrades del p. Nogués. La primera que va tenir lloc el passat divendres 25 de gener, va tenir una gran assistència de gent (la sala Montserrat plena a vessar). Va sortir anunciada al diari Avui.
9. Setmana bíblica. Està programada pel mes de març i es farà a l’església de Sant Martí del Clot.
10. Precs i preguntes. Publicarem un resum del “Moviment de tresoreria del 2012”.
Sense més temes a tractar es clou la sessió quan són les 22.15h. La propera reunió, serà el proper dia 5-3-2013.
Li desitgem al P. Balcells una prompta recuperació de la intervenció que li faran el proper dijous dia 7. Amb aquesta intenció resem plegats el Parenostre.

Barcelona, 5 de febrer de 2013
Rector:                                 President del Consell:                            Secretària:
P. Josep M Balcells                Sr. Jordi Viura                            Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada