dimarts, 1 de gener del 2013


CURS 2012- 2013.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 4-12-2012

Assistents: Rector: P. Josep M Balcells, Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, Sra. Pilar Vilagrassa, Sra. Montserrat Bigas i Sra. M Rosa Cases que actua com a secretària del Consell, es disculpen el Sr. Artur González i el P. Antoni Marcet.

Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert amb els següents punts:
1.- PREGÀRIA. El P. Josep M Balcells llegeix Nadal del bisbe P. Casaldàliga.
2.- Acta reunió anterior. S’aprova l’Acta del passat Consell Pastoral del dia 6-11-2012.
3,.-Paraula i vida: els exemplars en castellà en demora, però arribaran. No s’han venut tots els que teníem en llengua catalana. Els de castellà estan a punt d’arribar.
4.-Sessions de cine mensual a les 5 de la tarda. Obert a Tothom. La pel·lícula “Feliz Navidad” sobre un fet real de la guerra europea. Es recorda que el proper 15 de desembre es projectarà la pel·lícula esmentada, al casal, a la Sala Montserrat. A les 7, a l’església hi haurà el Concert de Nadal de la Coral L’Arpa.
5.- Pujada a Montserrat a peu dels grups de nens i jovent. Els que van pujar a peu va anar molt bé. I també hi van pujar famílies i nens en dos autocars.
6.- Loteria encara en queden uns deu blocs. Fem un esforç donat que el benefici passa a Càritas Parroquial. Hem d’insistir una mica més en vendre la Loteria de Nadal que encara queda, a veure si es pot acabar tota.
7.- Comencem a pintar la sagristia vella i potser el sostre de l’església. Tenim un pressupost de pintura de 796€ (IVA a part), per fer la sagristia i el racó de la part esquerra de l’altar, on hi ha una gran humitat. També demanarem pressupost pel sostre de la nau central. De moment, tirem endavant la sagristia i el racó de la humitat.
8.- Advent centrat en tota mena d’ajut als necessitats, crida a nou voluntariat, rebuda d’aliments. Durant els quatre diumenges d’Advent, el P. Balcells insistirà a les homilies sobre el tema d’ajut als necessitats de Càritas parroquial.
9.- Festa Major parroquial: ressons. Va haver un bon ambient en el tema de la baixada dels gegants des del Casal a l’església i el seguiment de nens i nenes de l’Esplai va estar animat. A l’església també hi havia gent. La coca i la xocolata, molt bones.
10.- Lliurament del Credo. I de la Pastoral del Bisbe: “Homes i dones de fe”. Estan molt bé els fulletons del Credo i la Pastoral del Bisbe.
11.- Fer i tenir a la vista el calendari a principi de cada mes, exposat en llocs ben visibles. A veure si és possible fer-lo mensualment.
12.- Precs i preguntes. Ha arribat a l’església una informació d’assistència social pel barri amb les adreces dels llocs on es pot demanar ajut o acudir a rebre serveis socials.
Comentem que demanarem a la Marta Mateu la seva col·laboració en la Missa del Gall amb l’execució de “El Cant dels Ocells”.
També acordem que, pel proper Fòrum contra la Fam, seria bo comptar amb la seva col·laboració amb l’execució d’alguna peça musical.
Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 20h 20’.
Es recorda que el primer Consell Pastoral del 2013 serà dimarts 8 de gener. La secretària, M Rosa Cases, informa que aquell dia estarà fora de Barcelona, per tant demana que algú prengui nota per a fer l’acta corresponent de la reunió.

Rector:                            President del Consell                  Secretària:
P. Josep M Balcells            Sr.Jordi Viura Sra.               M Rosa Cases

Barcelona, 4 de desembre de 2012

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada