dilluns, 28 de maig del 2012


2012-05-03 ACTA DEL CONSELL PASTORAL

Assistents: Rector: P. Josep M Balcells, Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, Sra. Pilar Vilagrassa, Sra. Montserrat Bigas i Sra. M Rosa Cases que actua com a secretària del Consell. S’excusen el P. Antoni Marcet i el sr. Artur Gonzàlez.

Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert amb els següents punts:

  1. Pregària. El P. Josep M Balcells llegeix un text.
  1. Acta reunió anterior. Es llegeix i s’aprova l’Acta del Consell Pastoral del 12 d’abril passat.
  1. El 36è Aplec Pasqual 18 i 19 de maig, coincideix amb “L’Atri dels Gentils” que es farà dijous 17 a la tarda al MNAC, divendres 18 matí, a la Universitat Central de Barcelona i a la tarda de 7’30 a 9’30,  la cloenda,  a la Basílica de la Sagrada Família. 
En quant al “36è Aplec Pasqual” de la nostra parròquia, les activitats del divendres consistiran amb una conferència al casal, a les 9 del vespre amb el tema: “La Banca Ètica”. Les del dissabte estan preparades pels monitors de l’Esplai Sant Josep de Calassanç i es faran al pati de l’escola de les MM Escolàpies, que ens han cedit generosament. El programa és: a les 10’30h començarà la trobada amb una gimcana en la que podran participar gent de totes les edats. Tot seguit a les 12,30h i a l’espai de l’església, la Marta Mateu ens oferirà un “Interludi musical”. Un cop acabat el recital, i novament al pati  sabrem “Les intríngulis del joc”. A les 14h, farem un “dinar de caliu”  (cadascú el que vulgui portar-se). Al final compartirem postres i cafè.

Es proposa acabar el Fòrum amb la projecció de la pel·lícula: “Cartas a Dios” el diumenge dia 20, a les 6 de la tarda, a la sala del teatre.

4 .    Obres teulada església i pintura.- El P. Balcells ens informa que està en contacte amb l’Escola Pia per tirar endavant la reparació de la teulada de l’església i, posteriorment pintar l’església i la sacristia.

 .5  .   Informacions sobre Càritas.- El sr. Jordi Viura, explica que la “mona solidària” va anar molt bé. El dimecres 13 de juny es farà el final de curs  de Càritas parroquial i arxiprestal i sera a la nostra parròquia.

Actualment es fa la tasca d’acompanyament a 6 persones grans.

Dins del magatzem dels aliments hi ha els interruptors del llum elèctric de la sala del teatre, cal canviar-los i traslladar-los a la part de fora, per tal de que no calgui entrar-hi.
Actualment hi ha 130 famílies apuntades a Càritas per rebre menjar.

La sra. Pilar Vilagrassa informa que el proper diumenge 13 de maig serà la Pasqua dels Malalts i es farà un esment a les Eucaristies a tots els de la parròquia que reben assíduament la visita d’alguna persona del Grup de Visitadors de Malalts.

Sense més temes a tractar, acabem la reunió a les 10’15h de dijous  tres de maig de dos mil dotze.

La propera reunió serà dijous 7 de juny.


Rector:                                  President del Consell:                   Secretària:           
P. Josep M Balcells            Sr. Jordi Viura                                  Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada