dissabte, 11 de desembre del 2010

Preparant el NADAL


S'acosta Nadal i tenim molta feina per a preparar-nos en els diferents aspectes, preneu bona nota:
· Dissabte 11, a les 6 de la tarda a l'església parroquial: Concert de Nadal, de la Coral L'Arpa.
· El proper diumenge 12, de les 10 fins les 12,30h, al casal, hi haurà el recès d'Advent: "QUINA FE?. AMB QUINA FORMACIÓ PERMANENT? (podeu recollir els documents al casal, o al moment de començar el recès)
· Dies 15 dimecres, 16 dijous, 17 divendres, 20 dilluns i 21 dimarts, Campanya de recollida d'aliments, al Casal Calassanç, de les 6 de la tarda, a les 9 del vespre. És important que estiguin els torns coberts, digueu-li al Carles de l'acolliment que us apunti a les hores disponibles.
· Divendres 17, es farà, al matí i a la tarda, la recollida d'aliments per a Càritas parroquial als establiments del barri "Condis" i "Bon Àrea". Farem una crida als voluntaris habituals, però també us podeu oferir, telefonant a M Rosa Cases (que soc jo), al núm. 924560333.
· Cap de setmana 18 i 19 de desembre: Col·lecta nadalenca de Càritas Diocesana.
· Dilluns 20 de desembre, a les 6 de la tarda i a les 8 del vespre, a l'església parroquial, se celebrarà comunitàriament el sagrament de la Penitència.
Ja veieu que tenim molta feina, mireu les vostres agendes i apunteu-vos a col·laborar en tot allò que us sigui possible.

Ah! i no oblideu comprar i vendre la Loteria de Nadal de la parròquia, el núm. 29804, que és màgic i aquest any SÍ que ens tocarà més que l'any passat...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada