dissabte, 12 de maig del 2012

APLEC PASQUAL


  • divendres 18 i dissabte 19 es celebrarà el 36è APLEC PASQUAL

Aquest any encetarem una nova fórmula perquè tothom hi puguem participar:
 Els nostres joves de l'Esplai ens preparen una xerrada en  la que tothom podrà dir la seva, en un tema de màxima actualitat:

  • DIVENDRES 18 DE MAIG, A LES 9 DEL VESPRE, AL CASAL PARLAREM DE LA"BANCA ÈTICA" Un especialista en la matèria ens posarà al corrent d'aquesta qüestió dels dinerets... que amb la crisi que tenim, avui més que mai, hem de saber on i com  els hem de guardar.... o invertir...
  •  Continuarem la festa del 36è APLEC PASQUAL dissabte 19, a les 10'30h del matí, al pati del Colegi de les MM Escolàpies, ens prepararan una GIMCANA però,no patiu, que no haurem de còrrer. Serà una qüestió tranquil·la i adaptada a la nostra edat i a les nostres cames, que ja tenim tots una edat!!!, bé els joves ja correran per nosaltres...

  • A  les 12'30, a l'església parroquial, la Marta Mateu ens oferirà un INTERLUDI MUSICAL que segur gaudirem tots, ja que tots coneixem a la nostra estimada Marta i la seva bonica veu.
  • A les 13h, sabrem Els intríngulis del joc... resoldrem els temes pendents de la GIMCANA.
  • I, a les 14h, tots a dinar. Al pati de l'escola hi haurà taules i cadires per a seure tots plegats i compartir la carmanyola que cadascú es portarà. I si portem postres, també els podrem compartir.
Aquesta és la fórmula del 36è APLEC PASQUAL com sigui que aquests dies ja fa un bon temps, segur que el swol ens acompanyarà i la festa serà complerta.

Vínga, apunteu-vos a l'agenda el divendres 18 i el dissabte 19 de maig per a compartir-lo amb la gent de la nostra parròquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada