dijous, 8 d’octubre de 2015

PARRÒQUIA DE SANT JOSEP DE CALASSANÇ
ACTA DEL CONSELL  PASTORAL.
Dijous 17 de  setembre de 2015, a les  9 del VESPRE.
Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, P. Bonaventura Pedemonte, P. Simon Pierre Sagna, Sra. Montserrat Bigas, Sra. Pilar Vilagrassa, i Sra. M Rosa Cases. S’excusa el Sr. Artur Gonzàlez.
 Ordre del dia:
1.- Pregària.- El P. Josep M Rierola llegeix el text de “Pregària per la nostra terra”.
2.- Acta de la reunió anterior.- Es dóna per llegida i s’aprova.
3.- Programació parroquial: veure calendari.- Revisem el Calendari Parroquial:
El proper Arxiprestal, dilluns 5 d’octubre hi ha la Trobada de voluntaris de Càritas amb la presència del sr. Salvador Busquets, President de Càritas Diocesana.
El 2 de novembre, missa de difunts a les 8 del vespre, hi cantarà la Coral L’Arpa.
El 21 de novembre, dissabte, es farà l’Eucaristia d’inici de la catequesi i la celebració de Sant Josep de Calassanç.
La setmana del 18 al 25 de novembre, se celebra la Setmana per la Unitat dels Cristians. El divendres 23, es farà la pregària comunitària a l’Església Evangèlica del carrer Nació.
Els dies 20 i 21 de febrer, tindran lloc les activitats del Fòrum Contra la Fam. Es comentarà a la reunió de la Comissió de Casal per anar pensant en les activitats que s’hi podran fer.
4.- Catequesi parroquial: 28-IX Arxiprestal, 29 IX Catequistes.
5.- Casal Trobada conjunta.- Es farà properament.
6.- Fundació “Germanes Melé”.- El local dels baixos de la casa que estava llogat a una casa de fotografies, ha mort recentment la senyora que portava el negoci (a.c.s.) i ha quedat disponible. Ja s’ha llogat a un Servei d’Acció Solidària que té a veure amb l’Escola Pia.
7.- Casalet: Taizé a València. Es farà propaganda de la trobada de Cap d’Any que tindrà lloc a València, als grups de joves del Casalet.
8.- Col·loqui de parròquies a Lissieux. Es demana que es faci una exposició de la vivència que van tenir a Lissieux les tres persones que van anar a participar en el “28è Col·loqui Europeu de Parròquies”, el P. Josep M Rierola, en Jordi Gavaldà i la M Rosa Cases. Es podria fer en un moment adequat del proper Fòrum contra la Fam.
9.- Altres: Rifa. Refugiats. Laicat. Caritas. Tallers. El P. Jaume Salas ens comunica que ha estat nomenat vicari de la Parròquia del Carme i, per tant, en endavant no vindrà a les reunions del Consell Pastoral. Li donem les gràcies i li desitgem bona feina.
Ja està a la venda la Loteria de Nadal.
Refugiats: ens arribaran a la parròquia notícies al respecte via Escola Pia.
Càritas: Dilluns ens vam reunir, junt amb la sra. Montserrat Anfrons Assistent Social de la parròquia, per tal de programar el nou curs, els responsables dels diferents tallers que s’imparteixen al Casal, a les persones que venen a recollir aliments a la parròquia, i també es comenta que ja comencen a funcionar els nous tallers que s’ofereixen al Local Solidari que està al carrer Concili de Trento, 35, xamfrà amb Lope de Vega.
Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 22’15h.
El proper Consell Pastoral serà el dijous 8 d’octubre, a les 9 del vespre.

Rector:                              President del Consell:           Secretària:           
P. Josep M Rierola         Sr. Jordi Viura                         Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada