dijous, 12 de gener del 2012

V SETMANA BÍBLICA I LA PREGARIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

El lloc on tindran lloc totes les xerrades serà a la parròquia de Sant Ignasi de Loiola (C/ Provença, 544), excepte la sessió de cine-fòrum de diumenge 22 que serà a Sant Pere Claver.

Programa detallat de tots els dies:

Dilluns, 16 de gener / 20,30h. A càrrec de Parr. de S. Josep de Calassanç: Introducció: Marc i la seva comunitat. L'home Jesús és l'alliberador i el Fill de Déu. És l'alliberador, però "d'una altra manera". Jesús allibera - ceguesa dels fariseus (I - II).

Dimarts, 17 / 20,30h. A càrrec de Parr. S. Ignasi de Loiola: Primera jornada de Jesús: crida als deixebles. Primera confrontació amb els poders religiosos. Jesús allibera - ceguesa del poble (I - II). "Els de fora" no entenen. El regne es va acostant. Tres miracles.

Dimecres, 18 / 20,30h. A càrrec de Parr. S. Martí del Clot. Jesús allibera - ceguesa dels deixebles (I - II). Els deixebles tampoc no comprenen. Jesús instrueix els deixeblres.

Dijous, 19 / 20,30h. A càrrec de Parròquia Sant Joan Bosco. CONCLUSIÓ: "Tu ets els Crist". Resum de la 1a part: Subversió de l'ordre vell: El Crist! Presentació de la segona part.

Divendres, 20 / 20,20h. PREGÀRIA ECUMÈNICA PER LA UNITAT. Lloc: Parròquia de Sant Ignasi de Loiola. Participen: Arxitrestat de Sant Martí, Comunitat Evangèlica de Betlem i l'Església Ortodoxa de l'Esperit Sant.

Diumenge 22 / 17 h. Cine fòrum amb la pel·lícula: "De dioses y de hombres" (de Xavier Beauvois). El lloc de projecció serà l'Església de Sant Pere Claver. (Acabarem amb un berenar de germanor).



Us esperem, val la pena reflexionar tots plegats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada