dilluns, 28 de febrer del 2011

ACTA DEL CONSELL PASTORAL DE L’1-02-2011

Assistents: Rector: P. Josep M Balcells, P. Josep M Beltran, P. Antoni Marcet, Sr. Jordi Viura, Sra. Pilar Vilagrassa, Sra. Montserrat Bigas, Sra. M Rosa Cases que actua com a secretària del Consell. Excusen la seva assistència el sr. Artur González.
Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert amb els següents punts:
1.- Pregària. El P. Balcells la llegeix.
2.- 35è FÒRUM CONTRA LA FAM. Últims detalls Organitzatius. Vindran un grup que està integrat per membres del Goodspell de St. Joan Bosco i d’altres. En referència a la conferència del dissabte a la tarda, el P. Balcells mirarà de fer-ho sobre un guió que li han proporcionat els Caps de l’agrupament que és de Justícia i Pau.
3.-Avaluació de la Setmana Bíblica i de la Pregària Ecumènica, Trobada parroquial. En general, opinem que ha estat bastant fluixa. Potser els temes i el seu tractament no eren els adequats. La pregària Ecumènica tampoc ha estat gaire reeixida. També s’hauria de replantejar el temps de fer-la, potser el mes de març seria més adient, ja no fa tan de fred i convida més a sortir de casa.
4.- Vida parroquial: grups. El P. Marcet en informa que només hi ha una catequista pels 13 nens i nenes que hi ha apuntats al primer curs, és la Concepció Soler.
Càritas, en Jordi Viura informa que està en marxa la qüestió de l’assistència a persones necessitades a nivell d’arxiprestat. La despesa de bolquers infantils que hi ha actualment a Caritas parroquial, no es pot assumir i es mirarà de demanar a Catalunya Caixa un ajut de la partida que tenen destinada a qüestions socials.
El passat dissabte dia 28 de gener es va fer la trobada diocesana anual del Grup de Visitadors de malalts a l’Hospital de Sant Rafel.
5.- Catecumenat (fulls distribuïts). El Grup de Catecumenat sembla que començarà formalment el proper dilluns 7 de febrer.
6.- Bookscrossing. Proposem fer un espai al Casal perquè la gent, en general, agafin els llibres de narració que vulguin. Un cop tancada la biblioteca, aquest espai pot resultar interessant pels aficionats a la lectura.
7.- Començar a dibuixar el “35è Aplec Pasqual”. Està programat pel proper diumenge 8 de maig. No es farà una sortida fora de Barcelona, la proposta que hi ha és fer una “paella” per a tothom, també l’intercanvi d’objectes i alguna cosa més que s’anirà concretant.
9.- Precs i preguntes. La “Coral L’Arpa” ha enviat una carta al Consell Pastoral, comunicant els actes que han organitzat per la celebració del seu 25è Aniversari i, convidant al Consell a assistir-hi.
El P. Marcet demana si es pot concretar el dia que es farà la missa exequial per la mare del P. Sadurní Tudela. El P. Balcells respon que s’han de posar d’acord amb en Sàtur.
Sense més temes a tractar s'acaba la reunió a les 22'10 h del dia 1 de febrer del dos mil onze.
El proper Consell Pastoral serà dimarts 1 de març de 2011.

Rector: President del Consell: Secretària:
P. Josep M Balcells Sr. Jordi Viura Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada