dimarts, 6 de desembre de 2016

PARRÒQUIA DE SANT JOSEP DE CALASSANÇ

ACTA CONSELL PASTORAL

Dimecres 16 DE NOVEMBRE 2016, 9 del VESPRE

Assistents: Rector: P: Josep M Rierola, President: sr. Jordi Viure, P. Josep M Beltran, el P. Bonaventura Pedemonte, P. Jaume Riera, sra. Montserrat Bigas, sra. Pilar Vilagrassa i sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. S’excusa el sr. Artur Gonzalez.
1.- Pregària.- Llegim junts un tex que proposa el P. Josep M Rierola.
2.- Acta de la reunió anterior.- S’aprova.
3.- Programació parroquial: Veure Calendari 16/17.-
4.- “41è Fòrum Contra la Fam”.- Ahir dimarts dia 15, vàrem tenir una primera reunió preparatòria pel 41è Fòrum Contra la Fam. La família Elgström-Puyuelo han estat aquest estiu a Nicaragua amb un  programa del SETEM, prepararan una xerrada pel dimarts de la Fam. Els monitors dels grups de joves estan animats en fer activitats matinals i el dinar de diumenge al Parc de Can Miralletes. Demanaran els permisos, taules i cadires a l’Ajuntament. El dinar de diumenge el cuinarien a la pista de l’escola Can Miralletes, tenen possibilitats de demanar el permís i que els el donin.
5.- Pessebre: Reis.- Es comenta que es podrien comprar “Els Reis” per a completar el naixement  de l’altar de l’església.
6.- Obres: Teatre, església.- Està en estudi el tema de les humitats a la Sala Calassanç. També a l’església parroquial s’està mirant d’arranjar les humitats, d’acord amb les Escolàpies. També estem esperant pressupostos pel tema de la buidada del gas-oil restant al dipòsit.
7.- Programacions: Celebracions Sant Calassanç.- Com aquest any el dia de Sant Josep de Calassanç, 27 de novembre, coincideix amb el primer diumenge d’Advent, ho celebrarem el dissabte anterior dia 19 a la missa de la Catequesi, a les 8 del vespre.
8.- Renovació Consell Parroquial: llista Rectors i Presidents.- S’han de buscar candidats.
Altres: El “Full Parroquial” està a punt de complir 50 anys d’antiguetat, el proper 5 de febrer i amb aquest motiu s’està preparant un full “especial”, al desembre s’ha de començar a recollir material.
Rifa de Nadal: Aquest any anem fent en la venta de les participacions de la loteria, potser una mica menys, de moment.
Pel Col·loqui de Parròquies del  juliol, s’està contactant amb la Coral L’Arpa, Cospell i el Jove Calassanç Teatre, perquè actuïn en la festa de l’últim dia.
S’està renovant el llibret de les adreces de la gent de la parròquia, però s’ha de tenir en compte la conformitat de les persones que hi surtin, pel tema de la protecció de dades.
El dilluns 19 de desembre, a les 6 i a les 8 del vespre a la capella del Casal, es farà la celebració de la penitència.
El 24 de desembre, nit de Nadal, es farà la missa d’Infants a les 7 del vespre, i la missa del gall, a les 11 de la nit.
Sense més temes a tractar, acabem el Consell a les 22 h. La propera reunió del Consell Pastoral serà el dimecres 7 de desembre, a les 9 del vespre.


Rector:                               President del Consell:                Secretària:           

P. Josep M Rierola            Sr. Jordi Viura                            Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada