diumenge, 11 de desembre del 2016


PARRÒQUIA DE SANT JOSEP DE CALASSANÇ

ACTA CONSELL PASTORAL

Dimecres 7 DE DESEMBRE 2016, 9 del VESPRE

Assistents: Rector: P: Josep M Rierola, President: sr. Jordi Viure, P. Josep M Beltran, el P. Bonaventura Pedemonte, P. Jaume Riera, sra. Montserrat Bigas, sra. Pilar Vilagrassa i sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. S’excusa el sr. Artur Gonzalez. S’incorpora al Consell el sr. Antoni Gómez, en representació de la Catequesi parroquial.

1.-  Pregària: El P. Josep M Rierola llegeix una pregària.

2.-  Acta de la reunió anterior: Es llegeix i s’aprova l’Acta del Consell anterior.

3.-  Programació parroquial: Veure Calendari 16/17:

4.-  41è Fòrum contra la Fam: projectes: reunió 14-XII: En la reunió que es va celebrar el passat 8 de novembre, es va parlar de la possibilitat de fer les activitats matinals de dissabte i diumenge al Parc de Can Miralletes, per tal de donar més repercussió al carrer de les activitats del Fòrum Contra la Fam.

5.-  Nadal: celebracions: Reis. Rifa. 25/50 Matrimonis: S’han comprat els Reis pel pessebre que es posa a la taula de l’antic altar de l’església parroquial.
La rifa continua venent-se a bon ritme, gairebé es vendran les mateixes participacions que l’any passat.
El diumenge de la Sagrada Família celebraran a la parròquia els 50 anys de matrimoni la família Evaristo Olivar i Asunción Lacambra, que són els pares de l’Evaristo de Coscojuela de Sobrarbe.

6.-  Confirmacions adults?: Sobre les Confirmacions, es dirà als pares dels nenes i nenes que assisteixen a la Catequesi perquè potser alguns no es van confirmar en el seu moment.

7.-  Obres: Teatre, església: Està tot el tema en tràmits.

8.-  Celebracions Sant Calassanç: revisió i projectes: Seu d’Urgell: En principi sembla que només s’hi anirà el dissabte a La Seu d’Urgell.
En quant a la celebració a la parròquia de Sant Josep de Calassanç, en comptes de fer-ho a l’agost s’està pensant en traspassar-ho  al 27 de novembre, perquè seriem més gent i vindria el sr. Arquebisbe i el P. Provincial dels Escolapis.
El 18 de maig de 2017, amb motiu de l’Any Jubilar Calassanci, es farà a la parròquia la reunió dels Abats i Provincials de tot Catalunya.

9.-  Renovació Consell Parroquial: El tema està encara en procés.

10.- Altres temes.- Ens comenta l’Antoni Gómez que, aquest proper dissabte a les 10 del matí, s’anirà a visitar la Catedral, amb els nens i nenes de la catequesi de l’arxiprestat.

Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 22’15h. El proper Consell Pastoral queda programat pel proper dimecres 25 de gener de 2017.

Rector:                               President del Consell:                Secretària:           

P. Josep M Rierola            Sr. Jordi Viura                            Sra. M Rosa Cases

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada