dimecres, 12 de març de 2014

CURS  2013- 2014.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 3-03-2014

Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Bonaventura Pedemonte, P. Josep M Beltran, Sra. Montserrat Bigas, Sra. Pilar Vilagrassa i Sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. S’excusa el Sr. Artur González. Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert.

1.-  Pregària:  El P. Josep M. Rierola llegeix un text publicat amb motiu de la “Setmana de la família”. La família: esperança del món!.

2.-  Acta de la reunió anterior. S’aprova l’Acta.
3.-  Programació parroquial:
              Fòrum contra la fam  14-15-16 de febrer: REVISIÓ.-  Enguany al “38è Fòrum contra la fam” s’han recollit 4.840€ (10 € més que l’any passat). Estem molt satisfets per la recaudació obtinguda i pel gran entussiasme que hi han posat tots els grups parroquials perquè fos possible, un any més, l’èxit del Fòrum.
La distribució que es decideix fer és:
·         Al projecte d’enguany de Mans Unides: 2.000 €
·         A Càritas parroquial: 1.420 €
·         Al Servei Solidari de l’Escola Pia: 1.420 €

El P. Josep M Rierola ha redactat una carta d’agraïment que s’enviarà a tots els col·laboradors.
Es fan algunes observacions sobre la illuminació de la sala d’actes, en el moment de la celebració de l’Eucaristia.
Tots opinem que el canvi fet de sopar al 3r i 2n vestíbul va estar molt encertat, era molt acollidor i es va poder xerrar mentres sopàvem i feiem el “bingo” tot seguit.
Per altra banda s’hauria de reduir la quantitat d’entrepans, tenint en compte que no serem més dels que som. Els anys anteriors també es comptava amb el grup que feia una actuació després o abans del sopar.
              Quaresma i Pasqua: Durant tots els diumenges de quaresma, es tindran a l’atri de l’església perquè els agafi la gent, uns fulletons a les Eucaristies editats per una monja vedruna de Manresa.
4.-  Catequesi Parroquial: Va seguint el seu curs normal. Dissabte vinent es farà una Eucaristia més dedicada als infants de catequesi.
5.-  Casal: Romeria a Montserrat. Oportunament ja anunciarem el programa de la sortida..
6.-  Fundació “Germanes Melé” : Préstec de Càritas.- A més del prèstec que ha fet la parròquia per pagar les reparacions fetes als pisos, es va comunicar a Càritas el tema i s’ha rebut una carta comunicant-nos  que ens faran un donatiu de 20.000€.
7.-  Visita P. Pedro Aguado, P. General:
                Diumenge 9 de març:
                11.30 Consell Parroquial ampliat: Catequesi,    
                          acollidors matrimonis, aliments, i Casal
                13.00 Celebració de l'Eucaristia
                14.00 Pica pica: qui ho prepara?
                          Dinar amb la comunitat escolàpia i reunió  

Sobre la visita del P. General del proper diumenge, finalment decidim no fer cap pica-pica. Al final de l’Eucaristia de diumenge, el saludarem. El P. General farà l’homilia de la missa i concelebrarà tota la comunitat. El P. Bonaventura, com és habitual, presidirà l’Eucaristia.               
Altres.
El proper Consell el farem el dilluns 31 de març.
En Jordi Viura informa de la propera recollida d’aliments que es farà els divendres 7 i dissabte 8 a tres súpers del barri.
També ens comunica que del Banc dels Aliments ens donaran un congelador.
A dia d’avui, a Càritas parroquial, hi ha 102 voluntaris que  col·laboren de maneres diverses.
Es fa constar la quantitat de gent de la parròquia i de fora que va assistir a la missa sepeli en record del P. Joan Llosas que es va tenir lloc el passat dilluns 24 de febrer.
Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a 2/4 d’11h del vespre. El proper Consell Pastoral serà el dilluns 31 de març de 2014.

Barcelona, 3 de març de 2014

Rector:                                  President del Consell:           Secretària:           
P. Josep M Rierola            Sr. Jordi Viura                       Sra. M Rosa CasesPROPER CONSELL PASTORAL:  31 - III – 2014 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada