diumenge, 8 de setembre del 2013

Consell Pastoral 05/09/2013

CURS 2013- 2014.- ACTA DEL CONSELL PASTORAL DEL 05-09-2013

Assistents: Rector: P. Josep M Rierola, President: Sr. Jordi Viura, P. Josep M Beltran, P. Bonaventura Pedemonte, Sra. Montserrat Bigas i la Sra. M Rosa Cases, secretària del Consell. Es disculpen el Sr. Artur González i la Sra. Pilar Vilagrassa.
Es desenvolupa la reunió seguint l'Ordre del Dia establert.
1.- Pregària: El P. Josep M. Rierola llegeix el text de l’Evangeli del dia. A continuació presenta als assistents el nou escolapi de la comunitat P. Bonaventura Pedemonte.
2.- Acta de la reunió anterior: Es dóna per llegida ja que els assistents així ho manifesten i s’aprova.
3.- Calendari curs 2013/14. Es fan unes propostes i, de moment, es confirmen les dates que consten al final de l’acta, en l’apartat del “calendari”.
4.- Estructura Consell Parroquial. El P. Josep M Rierola contactarà amb els responsables dels diferents grups del casal per tal d’arribar a un acord.
5.- Catequesi Parroquial. Queda explicat en el calendari parroquial.
6.- Casal Calassanç. La reunió es farà properament, cal concretar el dia.
7.- Fundació Germanes Melé. No s’ha fet la reunió que estava prevista. S’ha desllogat un pis, però s’ha de rehabilitar abans de poder tornar-lo a habitar. S’han demanat pressupostos per fer-ho.
8.- Col·loqui europeu de parròquies. Enguany s’ha fet a Malta. El proper any serà el mini-coloqui.
9.- Comiat P. Josep M. Balcells, del P. Antoni Marcet i del P. Ramon Novell. Si els va bé als esmentats, farem una missa de comiat el dissabte 28 de setembre i després una celebració amb coca i d’altres llaminadures.
10.- Renovació guia parroquial. Es demanarà al Jordi Gavaldà si se’n pot encarregar de posar-la al dia.
11.- Reunions arxiprestals. El proper 28 de setembre, al matí, es farà la reunió del preveres.
12.- Economia Parroquial. Es faran gestions per a trobar persones de la comunitat parroquial que puguin ajudar en aquesta tasca.
13.- Visita P. General el mes de març. Durant la seva estada a Catalunya, ens farà visita a la parròquia el P. General dels Escolapis, P. Pedro Aguado que és vasc.
14.- Altres. El P. Rierola ens informa dels canvis que hi ha aquest curs en la comunitat de les escolàpies, així com en la direcció de l’escola: la mare Ampar Blanco ha anat a Roma i a la comunitat s’ha incorporat la mare Consol López que farà tasques a la Fundació Escolàpies de Sant Martí. En quant a l’escola en Jaume del Amo és el Director General i la M Teresa Subirats serà la Directora d’Estudis. També informa que aquest curs s’ha jubilat de la seva tasca de professor a l’escola el P. Antoni Ballús.
En Jordi Viura recorda que en l’últim Consell va posar el seu càrrec a disposició del nou rector. El P. Rierola li respon que potser es podria demanar a algú de la parròquia que ho pugui i ho vulgui fer.
Sense més temes a tractar, s’acaba la reunió a les 10’45h del vespre.
El proper Consell Pastoral serà el 2 de novembre.

Barcelona, 5 de setembre de 2013
Rector: President del Consell: Secretària:
P. Josep M Rierola Sr. Jordi Viura Sra. M Rosa Cases


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada