dilluns, 14 de novembre de 2011

Acta de la reunió comissió de Casal
3.nov.2011 – 21h

Assistents: Antònia Fernandez (AF), Josep Maria Balcells (JB), Nuria Buyó (NB), Ona Camps (OC), Marina Picado (MP), Paula Bernabeu (PB), Laura Gutierrez (LG), Alicia Arenas (AA), Ferran Salas (FS), Mª Lluïsa Rocanyin (MR).

Informació a destacar de la reunió de Comissió de Casal del 20 d’Octubre. Els temes tractats són:

1. Trobades parroquials. Dates, temàtica i responsables de cadascuna d’elles.
2. Excursió de Nadal
3. Fòrum contra la Fam
4. Aplec Pasqual
5. Dates i events a tenir en compte
6. Loteria
7. Festa major


1. TROBADES PARROQUIALS

● Divendres 18 de Novembre 2011 A càrrec de l’ESPLAI. La temàtica serà
● Divendres 9 de Març 2012 A càrrec del KIPLING.
Ens avancen que portaran un membre de l’ ONG Afrocat. Ens parlaran d’una sèrie de projectes que estan duent a terme a l’Àfrica consistents en casals i activitats per a infants. A banda de la xerrada hi haurà algun tipus de dinàmica.
● Divendres 18 de Maig 2012 A càrrec del JCT.
Aquest any l’Aplec es farà en format exprés-intensiu-reduït (més detalls, a l’apartat de l’Aplec), i en certa forma,aquesta trobada vindrà a ser el tret de sortida a l’Aplec. La idea és que la temàtica sigui de la Banca Ètica. Algú comenta que potser aquest tema ja s’ha tractat al casal en altres ocasions (xerrada de l’Arcadi Oliveres), però la idea és portar algú del Banc Triodos que expliqui el projecte més detalladament i no a nivell genèric.

2. EXCURSIÓ DE NADAL (Antiga “pujada del pessebre) Dissabte 3 Desembre 2011 (KIPLING)
L’OC informa: Anem a pujar una muntanya que forma part de la Serralada Prelitoral que es diu La Talaia (861m), prop de Juncosa de Montmell (Baix Penedès). Hi ha proposta d'excursió pensada per petits, grans i per qui vulgui venir només a dinar. La sortida és el dissabte dia 3 de desembre . Quedarem a les 8.00h del matí fins a les 17.00h de la tarda. Necessitem que tots els grups ens confirmeu assistència aproximada la setmana del 14 de novembre per mirar el tema autocars i poder posar preu a la sortida.JM insisteix en que cal fer-ne la difusió corresponent el més aviat possible.
PB comenta que potser pels petits es una excursió una mica difícil.

3. FÒRUM CONTRA LA FAM: El Quart Món. 24, 25 I 26 de Febrer 2012 (JCT)

Divendres 24 a les 22:30. S’havia comentat de recuperar el joc de Rol, però també hi ha la nova proposta de fer un campionat de Just Dance (el joc de la Wii que fa ballar). Tipus el que s'havia fet anys endarrere amb el Sing Star.

Dissabte 25:
● MATÍ: Famball. JM s’encarrega de demanar els patis de les Escolàpies.
● TARDA: Petit Fòrum
● NIT: Sopar (continua encarregant-se’n la Coral, però ja fa un parell d’anys que insinuen que els acaba resultant massa feina, etc. Va sorgir la idea que als K’s (els més grans del JCT potser els fa il·lusió col·laborar-hi i es podrien repartir la feina
DIUMENGE 26: El JCT proposa la reposició de l’Obra Revisió Anual. AF hi està d’acord.

4. APLEC PASQUAL (18) i 19 de Maig 2012 (ESPLAI)
Amb la voluntat d’arreplegar més gent que els últims anys, i acceptant que ho hem de fer d’un sol dia, s’ha decidit centrar-ho en dissabte, ja que d’aquesta manera assegurem l’assistència de nens i nenes del Cau i l’Esplai.
L’Aplec consistirà en activitats per a tots als patis de les escolàpies, acabant amb un dinar conjunt i una eucaristia, curta i amena.
* Important tenir present la Tómbola. AF diu que s’han d’enviar ja les cartes. JB hi està d’acord i que en les properes setmanes s’enviaran. AF diu que des que no tenim la col·laboració de la Puig la cosa queda bastant fluixa, i que a més les empreses cada vegada donen menys coses. PB comenta que els passarà un parell de contactes més de dues empreses x possibles col·laboracions.

5. DATES I EVENTS A TENIR EN COMPTE:

● Dimarts 8 de Novembre: Concert de Sant Martí. CORAL L’ARPA
● Dissabte 12 de Novembre: Titellada de Festa Major. Gimkana + espectacle de Titelles interactiu + alguna cosa de berenar. JCT
● Dissabte 26 de Novembre: Festa Major de la Parròquia. 20:00h Missa + Concert + Xocolatada. A l’esgésia. CORAL L’ARPA
● Dilluns 12 de Desembre: Es munta el pessebre del taller d’art. FS demana algun focus al JCT. També afegeix que no ens espantem, que enguany el pessebre es un xic peculiar.
● Dissabte 17 de Desembre: Concert de Nadal. CORAL L’ARPA
● Dissabte 24 de Desembre: La Missa del Gall a les 23:00.

6. LOTERIA
JB diu que ens hem de recordar d’agafar la Loteria. Insisteix en el suport econòmic que això comporta. OC diu que el Kipling ja la te. PB diu que el JCT també.

7. FESTA MAJOR
NB explica que aquesta setmana comencen els actes de festa major i que des de la Federació d’Entitats s’han posat molts esforços. Porta una bandera per anunciar els actes que es penjarà a la façana. També comenta que si els grups joves volen participar a la cavalcada de reis s’ha de comunicar ben aviat. Recorda que cal començar a tenir present les festes de primavera (pintors al carret, etc...)

8. Altres
MR comenta que aviat es pintarà de nou la sala (menys la part de la caixa escènica que ja es va repintar de negre al mes de maig). També demana que mirem de no deixar massa coses pel mig del vestíbul (Càrites, etc...), perquè dona mala imatge a l’hora de llogar la sala.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada