divendres, 25 de març del 2011

mestres de Bosnia

Benvolguts i benvolgudes
En motiu de les Estades de mestres 2011 el proper diumenge 27 a les 10 del matí farem una reunió a l'Eamp (Espai Antoni Miró Peris) i un dinar conjunt posterior a un establiment Fresco.
Necessitem que ens confirmeu si vindreu, tant a la reunió com al dinar per tal de preparar la sala i fer la reserva de taules.
L'adreça de l'Eamp és Pl.Carme Monturiol,10. (C/Degà bahí entre els carrers Muntanya i Nació de Barcelona) us adjuntem un mapa on també hem marcat un aparcament gratuït (punt vermell).
L'Assistència s'ha de confirmar abans de divendres 25 a les 17 h.

A sota trobareu més informació de les estades
.

Estades de mestres de Bòsnia a Catalunya
Del 21 al 30 de març es realitzarà un any més l’ Estada de mestres de Bòsnia i Hercegovina a Catalunya organitzades per Mestres per Bòsnia amb la col·laboració de l'ONCE.Durant aquests dies, 12 mestres de zones diverses del país vindran a conèixer i treballar a diferents escoles de Barcelona i San Cugat.Aquest any hi participen les escoles següents: Ceip Antoni Brusi, Cre ONCE i Escola Jesuïtes de Casp de Barcelona, Escola sant Vicenç de Mollet del Vallès , una parella de les mestres visitarà les Escoles bressol de Sant Cugat del Vallés; Cavall Fort, La Mimosa,El Niu i Montserrat i l'escola Collserola. Estan a les escoles des de dimarts 22 fins a divendres 25 de març. Han vingut amb moltes ganes de conèixer el nostre sistema educatiu i poder compartir valors, inquietuds i idees. El dissabte 26 de març faran una visita a la Sagrada Família organitzada pel seu Departament d’Educació.El diumenge 27 es farà al les 10h a l'Espai Antoni Miro Peris (Eamp) una reunió oberta de presentació de les estades i els projectes de l'associació Mestres per Bòsnia.El dilluns 28 faran una sessió al Cre ONCE sobre escola inclusiva.El dimarts 29 faran un taller al ICE UAB: “Un model d’aprenentatge: de l’activitat a l’acció comunicativa". Aquest projecte està finançat per l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallés--
mestres per bòsnia
centre cultural la farinera
Gran Via,837
08018-Barcelona
mòbil: 607266422 Telf 93 2918080 (c.c.farinera)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada